( Для малечі!!!)
В сніговій своїй хатинці
Дід Мороз бере гостинці.
Від чарівного порогу
Він збирається в дорогу.
У мішок собі на плечі
Склав пакунки для малечі.
На неприбрані ялинки
Срібні почепив сніжинки.
Склав гостинці в диво - сани
Для Миколки і Оксани…
Для Михайлика пакунок,
Для Оленки подарунок.
Трійку коників запряг,
Кожуха свого надяг,
Швидко в чудо – сани сів
І, як вихор полетів…
Дітки полягали спати,
Бо стомилися чекати…
Чарівник і віртуоз
В сни прийде їм Дід Мороз.
Сам Дідусь відразу зник…
Під ялинку в Новий рік
Дивні він поклав гостинці
Й наказав своїй ялинці
Берегти діткам пакунки –
Новорічні подарунки,
Як відкриють оченята -
Всім дарунки повручати!
У своїй простоті просто довершений: наповнений щастям родинного затишку, дитячим радісним очікуванням чудесного,теплом батьківської турботи! Дуже світлий вірш!
Віталій Назарук відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00