Сьогодні засумую,як і вчора..
а дні проходять,місяці,роки..
сніги царюють,тішаться надворі
мені щось лінь кудись іти..
Та це нічого,якщо поряд..
блокнот і ручка,муза й сни..
зима не змінює свій колір..
зима не спалює мости..
Сьогодні засумую,як і вчора
холодний вітер увірвався в дім
в будинку тепло,а надворі..
лапатий сніг,температура "-7"..