Набридло бути вже рабом нікчемним,
Коли твоє життя розцінюється низько?
І не відмовиш, наче, – бо нечемно!
Десь внутрішній колапс…вже близько…
Хіба не правда? Та мовчіть,
Що начебто це все формально!
Фактичні дії, тільки висновки робіть:
Це не відносини – це ненормально!
Ніхто не зрозумів взаємності так щиро,
Залишилась нерівність як прірва велика
Можливо станеться колись те диво,
Та ситуація лишається, чомусь, занадто дика
Зробити можна лиш одну цю дію:
«Забити болт»,як на тобі
Забудь про ті розбиті мрії,
Живи «спокійно» у залишенім житті…