Я загубилась у світах, -
Не знайду більше вже дороги...
Не ставлю крапки у листах,
Лиш нескінченно монотонні коми...
Не плач за мною! Я жива!
Розчаруванням вірити не треба.
Є в Бога віра лиш одна,
Яка веде тебе ло неба!
Не розчаровуйся в житті,
І усміхайся всім поразкам,
Бо правда є лиш в каятті.
А в правді - істина і Божа ласка!