Той смак життя - прожитого даремно,
Той смак життя - збагнутого запізно.
В свій час відчує кожен з нас,
Але тоді вже буде пізно.
Одні, вважають, що життя,
Навік пов'язане з грошима.
Й не має в світі тих завдань,
Які б не вирішити ними.
Інші ж вважають, що життя,
Навік пов'язане із богом.
Що вних не має каяття,
Й потрібно їм молитись довго
.А ще, є люди - ідеали,
Яких нажаль чомусь так мало.
Які вважають, що треба жити,
Для того, щоб когось любити.