На наступній я схожу
З розуму.
Три - вожно,
Два - не важко,
Один - можна.
Не можу тільки ще,
Але пройде
І тінь,
І сонце,
І вино.
Давно три - вожно,
Два - не важко,
Один - можна,
Як завсіх.
Тільки не псих!
Годинник на спині
Рахує час
Для нас,
Для всіх кому три - вожно,
Два - не важко,
Один - можна.
Хіба так треба?
Пішки до неба
Автостопом
Повільним кроком
Вчасно добіжу,
Бо на душі три - вожно,
Два - не важко,
Один - можна.
Лише один!
Бо далі нуль,
А там - амінь,
Лише амінь...
Три - вожно,
Два - не важко,
Один -
страшно..