Осінній дощ гукав тебе!
Блукав дротами голих вулиць!
І ніби ніч вчорашній день
І ніби сон смертельна зустріч!
Я вбив життя…
Що не знайшло у собі сили…
В кайданах воля не жива…
І світло в темряві безсиле!
Під небом синьо-голубим
Як між двома світами!
Дорогу світла у шукав
Та падав лиш до ями!
Мов путь до грішного тепла!
Стрімка дорога вже скінчилась!
Немає смерті, де нема життя!
В пустих долонях лиш холонуть квіти!
2 травня 2011 року.