Марні спроби кудись тікати
Намагання марную вперто
Я забути про те яка ти
Я не можу ті мрії стерти
І тону у обіймах Львова
Міста мрій донедавна наших
У думках моїх знов і знову
Розвела нас доля... а нащо???
ПРИСПІВ:
МарІ
Шепочуть ліхтарі
І камінці старі
Бруківки теж шепочуть
МарІ
Мій ангел і мій гріх
Чому програв в тій грі
Де виграти так хочу
Десь скрегочуть старі трамваї
Наче в серці моєму кішки
Ну чому так в житті буває
Що любити не вмієм трішки
І чому все те, що навколо
Про минуле нагадує знов
І мені не забути ніколи
Про свою нещасливу любов
ПРИСПІВ:
МарІ
Шепочуть ліхтарі
І камінці старі
Бруківки теж шепочуть
МарІ
Мій ангел і мій гріх
Чому програв в тій грі
Де виграти так хочу
MC_Yorick відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
настрій... він в принципі нормальний - але справа мабуть не в тому... рідко та все ж буває що я пишу таке що зачіпає мене дуже глибоко і я можу кілька днів ходити співати те що написав і воно мені не перестає подобатись - так і з цією пісенькою