ми засинаємо і перебуваємо у сні,
сон ніби керує нами, де все насичується реаліями.
Ми нічого не можемо зробити , тому що цей сон може нас погубити.
Погубити, вбити і знищити.
Після кожного сну ми знемагаєм,
нам сниться щось дуже поганевід яког прокидаємося.
Плачемо від того, що з нами відбулося.
Намагаємося збагнути чому це відбулося зі мною,
ми хочемо зрозуміти, що це све означає
ми розбираємркожну частину сну і відчуваємо, що це знами вже було.
Просто все це відобразилось у сні Тому ми все це бачимо і думаємо,щож це таке.