Маєм ми в нашій державі
Цікаву систему
Не вкрадеш не будеш мати
А вкрадеш посадять...
Всім завідують оцим
Дядьки фест пузаті
Має пупец перед себе,
Щоб гроші було де ховати.
Люди живуть поряд з ними
Їм любо догоджають,
Бо вони їм раз у рік
Рекламки пускають.
На говорять, на цяцяють
Гори і під ними,
А вже скільки онди років
Видно лиш могили.
А ми далі: “Якось буде”,
“І ми запануєм”
Та хіба вже на тім світі
Як “жид” замордує.
Ніц в ці голови не лізе,
Народ ніби стадо
Топчеться в оцім “гівні”
І слова не скаже.
А Пупці радіють,:)
Бо найшли худобу
З нею мож по всякому,
Вона не дасть ти в лоба.
“І ще не вмерла України
Ні слава, ні воля,
І ще колись, і ще колись...
Нам Всміхнеться доля”.