Моє серце - Україно,
Я у Тебе щиро вірю!
Хмари в небі розійдуться -
Твої крила повернуться.
Ще співа душа шалена,
Кров жива у Твоїх венах.
Україно, моє серце
Лиш Тобі й для Тебе б'ється.
Батьківщино, Моя Земле,
Я не можу жить без Тебе!
Ці степи й поля безкраї -
Кращих їх мені немає.
Київ, Ворскла і Карпати -
Де прекрасніших шукати?
Рідна пісня, рідна мова...
О, яка ж вона чудова!
Хоч Твоя душа роздерта,
Знаю я, що Ти безсмертна.
Бо в ярмі нас всіх не втримать -
Паростки усе ж ростимуть.
Не відвертай мою любов
Тобі повторюю я знов.
Та як мені Тобі сказати,
Свій біль у серці описати?
Моє життя є кольорове
З Тобою, мов воно казкове.
Без Тебе - сіре, непотрібне,
Тож я не залишуся бідна.
Моє багатство - моя мова,
Запас віршів, пісень чудових
Про Тебе, Земле, і про волю,
Кохання щире. Як ніколи
З Тобою буду я щаслива,
Якби Ти все ж мене любила.
Я поважаю всіх, хто любить
Тебе всім серцем, хто пробудить
У інших щире почуття
До Тебе, Ненько. В майбуття
Ми йдем безстрашно і щасливо
І браму Раю все ж відкриєм.
22.02.2010