Не змальовуй мене
ні словами, ні фарбами
Це не екшн кіно
І кохання не впаде на мене,
а вже піде на дно
Я любила тебе просто так
поцілунками
і мурликанням слів
Пригорнувшись до тебе прислухалася
Чула жалібний серця спів
Не шукай і не клич мене
ні колись, ні тепер
Це буденне життя
Де зробивши незграбну помилку
вже нема вороття