На вулиці лапатий білий сніг,
Засипав місто,впав нам на поріг,
Я ж дивлюсь у своє вікно,
І мрію тільки про одно:
Зі снігом в танці покружляти,
За руки його ніжно взяти,
З вітрами трішки пошептатись,
А потім ,зовсім тишком-нишком,
На твій чарівний носик впасти,
Й сніжинкою на нім розтати,
Від ніжності твого тепла,
Чи ,може, там замерзну я,
Від холоду в твоїх очах,
Який пройме неначе страх???