Згорячи всім чистим серцем
Та потонучи в імлі,
Я втікаю в піднебесся,
Я втомився від землі!
Відвертаючись від сонця,
Я помолюся на ніч.
Я скажу останнє слово,
Скажу тільки віч-на-віч!
Наче в сні непереможний
Та водночас сам один,
Я волів би бути в рамках,
Не тікати від провин!
Але я не безкінечний,
Час прощатись назавжди,
Це лише сценарій втечі:
Скинув якір і лети!
П-Пів
Піди зі мною в рай!
Бо самому страшно..
Недосяжний край...
Край...
Я останньою сльзою
Залишу тобі алмаз,
Та піду повільно в небо
Без вагань і без прикрас.
Залишу закриті двері
І порожнього листа,
Залишу чорнильні плями
Вщент згорілого моста.
П-пів
Горячи всім чистим серцем,
Проклинаю кайдани,
Як мені при всій свободі
Відірватись від землі?
Неспроможний йти...