З тобою бачусь я в останній раз,
Останній раз тебе цілую.
Закінчується все для нас,
Останній раз тепло твоє відчую.
Забула ти, напевне, дні весняні,
Як все цвіло, цвіла й любов
І як з сердець лилось кохання…
Не знайду таку я знов.
В останній раз скажи слова кохання
І я забуду назавжди
Тебе і наших душ єднання…
А я піду, піду туди,
Не буде де розчарування
І тихо так пройдуть роки…