Кружляє вітер над землею,
Його нам осінь принесла,
Летить невпинно він за нею,
Не залишаючи тепла.
А я у вечір цей осінній
Іду до тебе, як завжди,
Дивлюся в небо чисте, синє,
Кохання прагну, як води.
І мимохіть той день згадаю,
Коли співали солов’ї,
Коли шептав тобі: «Кохаю»,
Коли всміхалася мені.
Й неначе це недавно було,
Але пройшли роки вже ті,
Немає їх, їх вітром здуло,
Завіяло десь у житті.
Лиш ми з тобою вдвох зостались,
І зустрічаємось щораз,
Навік з тобою покохались,
У ту годину, в скрутний час.
І от я знову із тобою,
І ніжно в очі подивлюсь,
І прошепчу тобі «Кохаю…»,
За тебе Богу помолюсь…