Так багато на планеті людей,
Та кожен з них - Всесвіт окремий!
І кожен має десяток ідей,
Та не кожна варта премій.
Досягнення нікуди не ведуть,
У пошуках немає потреби,
Гадаєте щастя буде колись, мабуть?
Ні! Радіти життю зараз треба!
Єдина справжня світу реальність –
Чиста і ніжна, світла любов,
Тому що у світі все єдине,
Хмари і синє море немов.
Залиште свою боротьбу відчайдушну,
Відпустіть свій стомлений розум,
Відверніться від дум тривожних
І розтворіться в світі всі разом.
Не треба життю противитися!
Ширше очі нарешті відкрийте!
Ви є весь світ! Треба тільки дивитися!
Щастям себе вкрийте!
Це чудова Гра Господа!
Просто будьте щасливими!
І нарешті ви будете вільними!
01.03.2007