Думки лунають подумки - таємні
Про почуття нестримні та взаємні
Давно приховані в глибинах дір душевних
Поразки від невдач давно вже вмерлих
Ти мрієш безупинно про майбутнє
Про дике сяйво щастя - незабутнє
А він смакує шмат чужого серця
Щоб від нудьги не вмерти
Колись додасть гострого перцю
Зап'є слізьми й жадобно посміхнеться
Здивується, що твоє серце б'ється