Волосся вітер розвіває.
Твій усміх бачу на устах.
Як сильно я тебе кохаю..
Любов - мій танець на зірках.
Прощання, як у кінофільмі,
стою, не хочу відпускати.
Тумані погляди застиглі
словам поможуть щось сказати.
Маршрутка тут напівпорожня
мене чекає, скоро їдем.
А я ловлю секунду кожну,
яка зникає не безслідно.
Емоції здіймає вітер,
мені в очах чомусь так світло.
Ущастя є шкідлива звичка -
воно кінчається так швидко.
Ти думаєш, я тут, з тобою?
А я кружляю на зірках
з цією теплою зимою
із бренді-колою в руках.