Хмари ,так високо,
в землю розпарену
кинули блискавку,
блискавка вдарилась.
Краплі засяяли
синім вогнем,
з шорохом падали
шумним дощем.
Дощ з лазуритів,
зкрапельок скла.
Вулиці вмиті.
Скрізь потекла
Темна від бруду
й пилюки вода,
в/ється усюди,
змійка мутна.
Листя щасливе,
із малахіту,
дякує зливі,
краплями вкрите.
Злива-піднесення,
схожа на рок,
грім.Це так весело,
хоч ти й промок.