Кардіограма життя зигзагами. ...добре-погано-добре-погано... фарс.
Починати захоплюватися людьми і добрішати - ніколи не пізно.
Треба ставати розсудливою, щоб без пафосу і без прикрас.
Ляля вчиться любити людей, вони тим і цікаві, що різні.
День чудовий (і це з понеділка!). Світ насправді ТАКИЙ ВЕЛИКИЙ!
Як би ж то всюди встигнути й не розмінятися на дрібниці?
Тим, хто в душі каліка, не помагають ліки, Лялю, не треба крику.
Будьмо до них толерантними. ...Ляля й цього навчиться.
Не щодня можна кинути все і піти на каву з подругою, просто так.
Здати в хімчистку крильцята, німба лишити у скринці для біжутерії,
Бути хоча б для когось ПО-СПРАВЖНЬОМУ доброю, щоби заповнилась пустота.
Лялі важко з усім розібратись. Самооцінка й світогляд - тонкі матерії...
P.S. /Їде дах не спішучи шифером скрегочучи/
Ляля - не лялька, нею не можна гратись,
В Лялі депресії зовсім не іграшкові...
Їй потрібен психолог (читай психіатр)
Яка різниця хто, аби не в білім халаті.
Ляля або помре, або збожеволіє...
Лялю, це просто чудо! глибина твоїх думок мене щодня приголомшує, а щодо божевілля--то ми народилися з того боку, то там треба і лишатися
ось тобі про це:
*****
наше ім'я--легіони
від зачатку--кров'ю фараонів
від пупка--окрема каста
кров'ю викреслений вирок
народить дітей нещасних
хоч божественно вродливих
люду смертному огидних
ці боги--такі єхидни
Ляля Бо відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Самооцінка й світогляд - то таки тонкі матерії.
Тут не зарадять душевні хіруги чи костоправи.
Ляля правА, часом бЕзум подібний містерії,
Тож, вмерти, чи стати сильнішою - має право...
Ляля Бо відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ляля стане сильнішою, знаю точно,
Рани треба забинтувати, бо кровоточать.
Лялі потрбіна ласка, а не лікарі.
часом
буває холодно... хто б зігрів...