Моя вагітна лампа знесла зо два десятки яєць. Тепер вони вилупились, розбіглись по кімнаті і світяться до мене з різних кутків. З дивана на мене презирливо зиркає чеширський кіт, він трохи голодний і намагається відімстити Чебурашці. Вона вкрала мою праву шкарпетку і полетіла в космос.
Ангелик, Той, що живе в шафі і Шось грають в карти сидячи в ванній і попиваючи огірковий сік. Гітара активно махала крилами і намагалась навчити злітати підручник з англійської. Він голосно пчихнув і на всі боки порозлітались букви. Сміючись і гикаючи король і блазень намагалися зашити парашут. Той сміявся ще більше, бо йому було лоскотно. Черепашки , книжки і кавова кружка гралися в квача.
А я дивилась на це все і розуміла, що поки не прийде коханий – порядку я не дочекаюсь…