Відпадає аж, сиплеться
За кроком по землі стелиться
Бридко слоями відлущується
Дивись — сам же ж мучиться!
Не розуміє — не віриться
З землі "до небес" піднімається
Насправді нічого не змінеться,
Як груда землі валяється.
Совається, зноситься
Гадить навкруги вічно
Як же не розуміє це –
"Образа - негігієнічно!"