Я готовий тобі душу свою віддати,
Але ти, але ти готова просто піти,
І ніколи мене, не забувати.
Та наскільки потрібен цей шарм,
Шарм кохання прозорого сила,
Та не в силі криється гнів,
Котрим ти мене розпалила,
Та тоді ти відкрила спокуси вогонь,
Солодкого раю бажання
Розповіла мені, всі таємниці
Свого життя, свого кохання,
Та тоді загубила ти ключ у ві сні
Від серця свого, чим розтопила
Смуток в холодній душі
Безбарвного в світі єднання
Не почувши єдине слово Кохання!!!