Я хочу зрозуміти,
Як прийти до того,
Я прямую до цього.
Це ще треба вміти.
Прийду там де ти,
так чекаєш довго,
Серця бережеш свого.
Так ще треба вміти.
Прсп:
Я втрачаю розум!
Де мені знайти тебе?
Як зберегти тебе?
На це потрібен роздум!
Але я втрачаю розум!
Хочу я побачити тебе!
І обняти тебе!
Тебе...
2
Я хочу зрозуміти,
Як позбутися цього
відчуття самотності.
Відчуття забутості...
Себе самого...
Мені треба тебе знайти,
В своїх руках зберегти
Частину серця твого.