Не загубись у цьому світі!
Не їдь в Москву – там москалі.
Знайди собі нову роботу –
Комп’ютер й квіти на столі…
Не лізь руками в бульбулятор!
Кальян навряд чи «вставить» так.
Положь на місце калькулятор!
З ним виглядаєш, як дурак!
Й зніми свою дурну сорочку –
Ти в ній як зірка поп-кіно.
І не заводь ніколи доньку,
А колекціонуй вино.
Не усміхайся! Це вульгарно!
Сиди й мовчи. Інтелігент!
Хоча, якщо це дуже явно,
Нам допоможе клей «Момент»…
Тобі браслети заважають?
Не заважають? Так зніми!
Якщо, гадаєш, прикрашають,
То я вважаю – зовсім ні!
Будь ласка, помовчи хоч трохи!
Від правди очі всі в сльозах!
Я вже не хочу слухать цього!
Від істини, як в кандалах!
І ще, не вір нікому в світі,
Бо всі ми брешемо, повір,
І собі завжди протиречим.
Ти, краще, дєтка, пий кефір.
Отак Сучасність із очима,
Що розмір мають десь з літак,
Старанно слухає Минуле
Й гадає: «Щось той тут не так.?!»