Набрид мені мій нік.
І я його змінив.
А що, хтось сміє це мені заборонити?
От тільки не зумів
Позбутись ворогів.
Вчепились в мене, наче воші у кожуха.
Набрид мені цей сайт.
І я його змінив.
А що, хтось сміє це мені заборонити?
Пішов на інший сайт.
А цей – послав в офсайд.
Набридли дуже ворогів огидні пики.
Набрид автомобіль.*
І я його змінив.
А що, хтось сміє це мені заборонити?
Купив я BMW.
У нього 6 сидінь.
А подушок безпеки точно більш ніж 8.
Набрид будинок мій.*
І я його змінив.
А що, хтось сміє це мені заборонити?
Купив собі палац.
На 8 поверхів.
Джакузі, бар, басейн і сауна для втіхи.
Набридло мені все.*
І я усе змінив.
А що, хтось сміє це мені заборонити?
От тільки ворогів
Позбутись не зумів.
Напевно, їх терпіти мушу вже довіку.
07.07.2010 р.
Если бы у человека была хоть десятая часть от описанного, он бы ничего подобного не писал.
Le Magnifique відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
А що Ви маєте на увазі під 1/10 від описаного?) Нік, сайт, вошів, кожуха, ворогів, автомобіль, будинок чи ще що?))))))) Зараз приписку зроблю.))) Аби людей не дратувати.)))
Дякую за відгук.)