Тільки разом, і не більше
Витри сльози! Буде гірше!
Вперше любиш? Так напевно...
Не забудеш. А даремно...
Наче знаєш, віриш може...
Наче любиш... Наче схожі.
Зніми маску! Без обману...
Він не любить, скаже прямо!
Так, брехав він! Це все гра!
Він не любить... А ти - так...