А може ти несправжній,
як білий шоколад,
як кава без кофеїну,
як квіти із пластику,
як засмага в солярії,
як сніг з пінопласту?
А я люблю чоний гіркий шоколад,
міцне експрессо,
пахучі матіоли вночі,
помаранчеве сонце,
снігову хуртовину.
Прощавай,
але будь обережним,
не піддавай своє серце
дії кофеїну і коханню,
шкіру ультрафіолету і поцілункам,
не застудись,
у житті бувають хуртовини,-
бо ти з позолітки
від білого шоколаду.
Бережи себе!