Дівчинка любила хлопчика,
А він був таким непостійним,
Непристійним, ну просто хуліганом,
Правда, він не ходив з наганом,
Та щось в нього було не те з законом Ома,
В ньому іноді бісилися електрони,
У мозку перемикалися контакти,
Акти мінялися, іноді наставали антракти.
Поганого хлопчика дівчинка любила,
Періодично била і знову любила,
Не відшила, хоч знала, що є гарні хлопчики,
Пончики, пристійні, постійні,
В них такі порядні електончики,
Ну точно , як у законі Ома,
Ой, ма-а-а, чого ж кохання - це не аксіома.
Дійсно - кохання це не аксіома. Кохають не за щось, а всупереч усьому.
Пан Віктор правий, правильно - непростойний.
Лана Сянська відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
"непростойний"- можна і так, тобто, у нього не буває "простоїв"?, Жартую. В нас у Львові кажуть " Пристійний", "Непристійний"- мабуть з польської мови.(мається на увазі галантний, чи, як кажуть "гламурний"
Вірш цікавий. Було за що бити хлопчика - за всі оті "Контакти -акти -антракти". Здається правильніше було б - замість "непристійний" - непристойний, непорядний