Континентальні протяги
зоряні війни
циклони і смерчі
закодовані смерттю
циклопів повстання
остання надія
вмирає останньою
а небо аж піниться
хмарами сірими
примарами-птахами
атаки дипресії
чудовисько-Нессі
ховається в водах
Лохнеського озера
на зеро ставлять
гравці в Лас-Вегасі
пегаси осідлані
лані у клітках
мітки поставлені
на картах Конфуція
функції не відновлено
внутрішніх органів
оргАни вступають-
реквієм...
ти від"їжджаєш
знаю надовго
тобто назавжди
ждати-не ждати?
шкода...
дихає потяг
у спину дорогою
годі...
правду не можеш
мені сказати
завтра не буде
днем звичайним
ти не поставиш
на кухні чайник
зникне світло
в кінці коридору
і ми не підемо
з тобою у гори
і стане у світі
так темно і тісно
а ти не розірвеш
мого намиста
континентальні протяги
зоряні війни
циклони і смерчі
закодовані смертю
матриця...
остання надія
в реанімації.