Ідеш по головах? Нехай, буває -
на гору ж хочеш ти взлетіти.
Життя не серце, не прощає
тих, хто інших готовий попустити.
Ти віриш у майбутню казку,
у те, що всі місця - потішні.
Вибач, хлопче, за поправку,
та на землі усі ми грішні.
Це не ти складав життєвий план,
не визначаєш навіть стан речей.
Боюсь, чекає у житті тебе провал
за те, що не цінуєш інших ти людей.
Нехай пройде ще час, нехай не мало.
Ти ж озернешся в одну мить:
і раз, нема нікого, все пропало.
За що боровся - все в момент згорить.