Моє серденько осіяла
нестримна сила неземна,
і стало більше в мане сили,
щоби пізнати лиш тебе.
Яку шукав я дуже довго
і сам не знав чого хотів,
але побачивши твій образ
я дуже добре зрозумів,
що є на світі та людина,
яка кохатиме мене.
І я тоді у свою чергу
до тебе піду - і усе!
І отоді, щоб зрозуміти,
що є в житті щось головне,
візьмемо наші всі признання,
й націлимо на щось одне,
і вийде лагідне кохання,
яке найдемо разом ми.
І будемо його ростити,
плекати сильним, і тоді,
воно обох нас причарує
і захистить від усіх бід.
Тоді вже й нічого боятись,
а думати лиш про одне -
що це не просто так на світі
причарувала ти мене...