А на барабанах грати просто
Легко і без пафосу
Паличкою замахуватися в просторі
Ритми відбиваючи ударів із пострілів
На Matalikи і Toolа молившись постери
З барабанами просто
Бо їм усе по барабану
Хоч і кричать від болю,вони звучать дуже забавно
І їм себе зовсім не шкода
Вони не мстять хоч це й не модно
Тільки самовіддача
Барабани тільки вдячні
Навіть якщо і бездарно
Будуть набивать по установці ударній
А людям себе шкода
Да, така наша порода
Ми не як барабани
Страхуємо себе на кожному кроці наперед і зараннє
освітою, гандонами, нагородами і медалями,
товщиною гаманця, сігарєтами, таблами, спиртом
А доля все-таки спідтишка навмання
вистукує на наших життях барабанні ритми.