Вже сліпнуть очі
Від дощу
Так тихо
Гірко
І всебарвно
Проходить жовтень
Несеться повінь
Відчуттів
Ти подаруй мені
Un biacio
А я залишу
Свої руки
Гірким дощем
Як нездійсненне
І недосяжне
То мабуть щось про нас
А може й байдуже
Тобі все це
Мелодії моєї
Мови
Мелодії твого
Акценту
О, ragazzo
Чому все так?
Майже на різних
Полюсах
І мовах
Лиш порухи повік
Той дощ
Що не пролився
Наші обійми
А ще слова
Слова слова
Не існує більше мов
Ти чуєш?
Як не існує
Сподівань
Мрій
Снів
І подихів між нами