Загубилась в місті,
Забриніла гостро,
Зацвіла думками
Зборена весна.
Я не буду стисло,
Я не буду просто.
Я не буду з Вами
Й буду не сама.
Невгамовна проза
Шаленіє сумом.
Ви, здається, зайві
У бентежних снах.
Не потрібні сльози,
Не потрібні струни,
Ви не гідні сяйва
У її очах.
26.03.2004.