Якщо в очах застиг смуток,
в серці замерзла любов,
сил нема повернутись
свічу долі спалити знов.
Непідсилу дощу і вітру
загасити в душі печаль.
Більш нікому не ймеш ти віри,
а уста беззвучно мовчать.
сльози уже не льються,
сили немає кричать.
Думи в кайдани закуті,
мрії до зірок не летять.
сльози течуть без причини
Горю немає кінця...
Візьми у руки всю волю
і світу назустріч піди.
сама твори свою долю,
тоді смуток піде внікуди.
Треба вірить, що буде все добре,
а думки у реальність влетять.
Треба вірити і надіятись,
надію у серці тримать.
Сонячний Янгол відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я її особисто не знаю,спілкувалися лиш в мережі, це дівчинка з обмежиними можливостями, донька маминої колеги, саме для неї її мама поросила написати щось добре. Вірш "Іди" також для неї.
Оценка поэта: 5 Треба вірить, що буде все добре,
а думки у реальність влетять.
Треба вірити і надіятись,
надію у серці тримать.
дуже позитивно, але так не буває, скільки не пробуй
Сонячний Янгол відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Можливо, і не буває, не буду сперечатися але якщо людина вірить у позитив, то вона робить все для того щоб її мрії збулися, а якщо не вірить у перемогу, руки опускаються і погодьтеся, що ніхто, крім нас самих, не взмозі творити нашу долю.Спасибі за оцінку