Голова моя – коробка,
В якій є якась хуйня,
Ця хуйня – звичайно мозок
Який думає дарма.
Дума він про все в житті:
Як зробить, куди піти
В голові моїй твориться
Щось практично безграничне
Там завжди війна кипить
Між добром і злом моїм.
Голова моя сіда
Ти ще ж зовсім молода
А в тобі такого хламу
Що всім хвати на віка
Ну хоч раз блядь у житті
Дайте спокій голові
Думи мої чорні й злі
Про ненависть, не любов
Недовіру, зраду й знов
Вони лізуть в мозок мій
Їх позбутись я стараюсь
Водку пивом запиваю
Сигаретний дим ковтаю
Мабуть скоро здохну я
Голова моя сіда
Ти ще ж зовсім молода
А в тобі такого хламу
Що всім хвати на віка.