Вчора уже не вернеться.
Вчора - це вже назавжди.
Вчора - біль нашого серця.
Вчора зітре всі сліди.
Вчора уже недосяжне.
Вчора давно вже пройшло.
Вчора - це часу діагноз.
Вчора далеко втекло.
Вчора чекати не стало,
І полетіло кудись.
Вчора іще не настало.
Може настане колись.
Вчора - біль нашого серця.
Вчора зітре всі сліди.
Вчора уже не вернеться.
Вчора - це вже назавжди!
05.02.09.