Незабутні шкільні роки
Нас на крилах мрій несли.
Ми в саду наук високих
Набирались сил, росли.
Та настав день розставання.
Рідна школо, прощавай!
Пролунав дзвінок останній,
Нас з обіймів відпускай.
Приспів:
Шкільні уроки, свята і будні
За кроком кроки в світле майбутне.
Ігри, змагання, знання здобуті.
Перше кохання,дні незабутні.
Пам"ятати довго будем
Гомінку шкільну сім"ю.
І ніколи не забудем
Першу вчительку свою.
Нам вона була як мати,
Друг надійний і вожак.
Вміла вчити й розважати
Підказати що...і як...
Приспів:
Вчителько перша, мудра, терпляча,
Свята людина в очах дитячих.
Ти в серцях наших завжди присутня,
Вчителько перша, днів незабутніх.
Лиш тепер ми розумієм:
Не пройшов даремно час,
Ми багато чого вмієм,
Школа всьому вчила нас.
Вчителі, наші світила,
Кожен з Вас для нас маяк.
Ви роки нам присвятили,
Не чекаючи подяк.
Програш:
Шефу класному ми вдячні
За протоптані стежки.
Наш клас став одним із кращих
З її (його)легкої руки.
Приспів:
Шкільні уроки, свята і будні
За кроком кроки в світле майбутне.
Вчителько люба, днів незабутніх,
Ти побажай нам вітрів попутніх.