У сутінках живуть напіввідтінки,
В словах твоїх іскрить напівлюбов,
А сенсу буде лиш на півсторінки
Від цих напівпустих напіврозмов.
На півдуші розлився напіввідчай,
На другій половині – напівжаль
Напівсльоза застигла на узбіччі
Моїх повік, мов крихітна вуаль.
Напівродина і напівцілунки,
На півдороги вистачило сил.
Напівоскома від напівстосунків, –
Єдиним ми не стали, не змогли.
Напівзима без снігу і морозу,
А зигокактус на вікні розцвів...
Я ріжу по живому, без наркозу
Нас навпіл, і без будь-яких напів.
Оценка поэта: 5 Один із трошки затертих прийомів у поезії - про половинчатість, але подано так, що аж ніяк не складається враження про повторення. Вам великий плюс.
Ю. Калашник відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00