Життя у кожного своє,
Ні з ким не можна помінятись.
Якщо захочеш - відштовхне,
Оцим не треба перейматись.
Життя важке, це кожен знає,
Ти придивися до свого.
В житті усе ти подолаєш,
Якщо з ним будеш заодно.
Воно не завжди буде медом,
Примусить плакать і страждать.
Пройметься серце гірким щемом,
Не плакать будеш, а ридать.
Візьми усе це на замітку,
Готовий ти оце прийнять?
Підставить може і підніжку...
Зберись з думками, ти присядь.
Життя дорога не близька,
А ти іди, не зупиняйся.
Та раптом зробиш відкриття:
Ти вже не той, бо не здавався.
Все важче йти уже підгору,
Час невблаганний - треба йти!
Сльозою вмиєшся дрібною:
Чи все в житті зробити встиг?...
--------------------------------------
Чи все в житті роблю я так, як треба?
Покаже час...