Тут кров моя, тут моє все
Що мав, що маю, що ще буде
Вода моя, моя земля
Тут мої тіні, мої люди...
Та я не сам, я серед них
Серед померлих та живих
Що зуби зціпивши клянуть
Назло смертям вони живуть.
Тут все моє. Моя біда та може горе
Мої тут річки,гори, море...
Мої і співи, і слова
Та Україна, що жива.
Вона жива та буде жити
Ми ще засіємо на жито.
Я задивлюсь у синє небо
Хоча біда та жити треба.
У церквах образи святі,
Те зло чужинське все клянуть.
Клянуть, по крові, до останку.
І надвечір, і на світанку...
Нам дзвони спокій не дають...?
Чи душі, ...що у них живуть.
Ужгород- Херсон
16.01.2023.