Кажуть, життя вдалося,
Якщо ти відрізала собі волосся
Якщо ти танцювала в червоній сукні
Довгій, як твоє мовчання
Ніжній, як твоє кохання...
Кажуть, життя вдалося,
Якщо ти відпускала когось
І говорила: вже не повертайся
Вже не залишайся...
На закаті на березі вічності
Вже шукатимемо ми ніжності
Кажуть, життя вдалося
Коли зібрала у полі колосся
Пожала посіяні сни і долю
Коли відпускала птахів на волю:
У синє море, а рибу- в синє небо...
Тоді і журитись нічим вже не треба
2024