ніч
мандариновий сад
теплі
округлі
форми
мила
ти
шоколад
я люблю
екстрачорний
Дмитро Лазуткін
Нічне передмістя. Дощ
Полоще шибки і храми.
Кохана, ти просто борщ
А я люблю з пампушками.
Просковзують під плащі
Злі протяги всюдисущі.
Смакую, коли в борщір
Багато м'ясця і гущі.
Хтось поруч з екраном вкляк.
Хтось поститься в Інстаграмі.
Я ж марю про капусняк
З чорносливом і з грибами.
Твоє не згадать ім'я.
Анжела? Таіс? Оксана?
Палюча, як печія.
І ніжна, немов сметана.
Голодний іду в астрал,
У зливу тікаю з хати.
Мила, ти мій ідеал.
Навчилась ще б готувати...