Віддам я тобі серця свого половину,
Якщо буде мало усе віддам.
Віддам тобі життя свого кожну хвилину,
Бо ти і є моє життя.
Віддам я тобі усі свої світанки
І ночі, і днини усе це належить тобі.
Віддам усе, щоб прокидатися зранку
І завжди поруч бачити тебе.
Віддам я тобі усе, що я маю
Для тебе одного любове моя,
Та якби ти знав, як тебе я кохаю
Прогнати не можу свої почуття.